Vajon mennyi lehet egy póló nyomtatás ára?

Vajon mennyi lehet egy póló nyomtatás ára?

Rengetegen nézünk ma még tévét. A kereskedelmi adók nézettsége nem csökkent. Ma már minden háztartásba van tévé. Természetesen, a fiatalabb generáció csak ritkán, vagy egyáltalán nem néz tévét, de őket pótolja az évről évre egyre több nyugdíjkorhatárt elérő idős ember, aki befejezvén a munkát, amit addig végzett, betesped a tévé elé. És hogy miért tartom károsabbnak sok esetben a tévét, mint a számítógépet? Mert butít. Rendkívül. Míg a számítógép előtt ülve te könnyen szűrheted a tartalmakat, amelyeket nézel, ha be is dob egy hirdetést, könnyen ki lehet ikszelni, anélkül, hogy megnéznénk, a tévével nem lehet ugyanezt csinálni. Ott ha megy a kedvenc sorozata az embernek, egyrészt maga a sorozat is irreális világba repít, ahol mindig történik valami, vannak egyértelmen gonosz és egyértelműen jó karakterek, akiket könnyű elhatárolni, amíg a világunk nem ilyen. És a reklámok. Mari néni nem fog kimenni addig a szobából, amíg nem folytatódik a sorozat, különben lemarad róla. Így végig nézi a reklámokat, és tudja már, hogy milyen biztosításra, arckémre, fiatalító kezelésre, csoda párnára és egyéb dolgokra van szüksége, amelyekre valójában nincs is szüksége. Bizony, a 21. századi nagyi már nem hímez és kötöget, hanem tévézik, esetenként főz, amikor jönnek az unokák, de olyat is ismerek, aki csak szimplán elviszi őket a mekibe. Mert az könyebb és olcsóbb is. Íme, ez már egy más világ, a változás mindig először a fiatalokon érződik, azonban mindegyik generációra hatással van ez.

De az ember előbb-utóbb mindenre rájön, és megtanulja helyén kezelni az új dolgokat is, csak ki kell tapasztalni. Én legalábbis ebben bízok. Nem régiben egyik barátnőm lánybúcsúját terveztük, és úgy gondoltuk, hogy nagy szükség lenne egyen pólóra. Arra gondoltunk, hogy csináltatunk egyet mindenkinek. Nagymamám persze nem értette, hogy miért van erre szükség, és talán nem is fogja már megérteni. El kezdtünk keresgélni az interneten. Végül Frida, az egyik koszorúslány talált egy jó weboldalt.

Az a neve, hogy lolmarkt.hu. Ha beírjuk, egyből a legújabb és legmenőbb termékekből választhatunk. És egyedi póló nyomtatást is kérhetünk. A kezdőoldalon az idei legnépszerűbb hbo go-s sorozat, a Chernobilhoz kapcsolódó idézetes, képes pólók közül választhatunk. Népszerű kategóriák továbbá a hobbi, születésnap és anyukáknak címmel ellátott kategóriák. Nos, ez igen kiemelkedő, mivel többnyire minden embernek van hobbija, születésnapja és anyukája is. Sok apró cikk van, amelyek segítenek nekünk pólót választani, ha bizonytalanok vagyunk.

Például a méretválasztásnál. Sokszor van az, hogy különböző boltokba különböző méretek jöhetnek szóba. Van ahol jó az S-es póló, van ahol csak az M-es jön fel rám, és van ahol csak az L-es póló kényelmes igazán, a többinél túl szűk az ujja. A lolmarkt.hu-nál a férfi pólók picit bővebbek, a női pólók pedig picit szűkebbek a szokásosnál. Így elhatároztuk, hogy női pólót mindenképp nagyobbat rendelünk, mint kell. Az oldal egy tippet is adott, miszerint fogjuk a mérőszalagot, és nem a saját testünk, hanem a kedvenc és egyben legkényelmesebb pólónkat mérjük le. Meg kell mérni a két hónalj közötti távolságot, és a póló nyaka és alja közötti távolságot.. Ezt kell összevetni a mérettáblázattal. Ez nem is nehéz. Mivel a menyasszony húga is részt vesz a lánybúcsún, így nem kellett megkérdezni a menyasszonyt, hogy mi a mérete, hiszen az elég feltűnő lett volna, a húgi inkább eltulajdonította a menyasszony egyik sokat hordott pólóját, lemérte, majd visszatette a helyére. Ez egy pár perces feladat, és ami a legjobb, nem leplezi le az akciót! Mind a női, mind a férfi pólóknak külön mérettáblázat van, illetve a kapucnis pulóvereknek is, hiszen meglehetősen fontos, hogy egy kapucnis pulóver kényelmes legyen. Ha esetleg mégsem jó a póló, akkor az átvételtől számított 14 napon belül ki lehet cserélni a pólót. Vagy elmész az üzletbe, és ott az eladók kicserélik, ehhez kell az e-mailben kapott számla, vagy futárszolgálaton keresztül is ki lehet cseréltetni, de ez 1980 forint, vagy pedig visszaküldjük a pólót a címre. Ilyenkor melléklevelet is kell küldeni. Ha egyik póló méret se megfelelő, akkor külön lehet kérni extra méretű pólót, de szerencsére erre nálunk nem lesz szükség, mivel mindegyik csajszi irtó vékonyka.

Na de mi a helyzet az egyedi pólókkal? A lolmarkt.hu-bál kb. bármit lehet. Mindegy, hogy 1 póló vagy akár száz, lógó, saját minta, szín, bármit lehet kérni. Egy egyedi póló ára nincs messze az átlagos póló áraktól, olyan 3500-4500 forintig terjed. Ez teljesen átlagos ár. A szolgáltatás segítséget nyújt a minta megtervezésében és a betűtípus kiválasztásában egyaránt. A végső ár függ a darabszámtól, színek és nyomatok számától, ezért ha megvan az elképzelés, máris lehet árajánlatot kérni.

Az egyedi pólók közül az első tematika a legény- illetve leánybúcsúk. A legnépszerűbb dolog a lánybúcsúkon, hogy különböző feladatokat kell teljesítenie a menyasszonynak az éjszakát várva, és ilyenkor bizony egy egységes póló jól jöhet, így legalább nem veszítjük el egymást ha egy tömeghez érünk. Az oldalon meg lehet tekinteni egy pár lánybúcsús pólót, akár inspirációként. Mi éltünk is ezzel a lehetőséggel, és rövidesen meg is született az ötlet, amely Natasa esküvőjére tökéletes lesz.

Egy élő chatbot is segít nekünk eligazodni az oldalon. De a legkedvezőbbet, még nem is mondtam! 10 ezer forint felett ingyenes a vásárlás! Így ha több pólót rendelsz, már megérte a vásárlás!

Így rövidesen a csajokkal sikerült is megtervezni a legideálisabb pólót. A feltöltött képek is inspiráltak, valamint az, hogy Natasát elég jól ismertük, így hát az ő stílusát próbáltuk visszaadni a pólóval. Reménykedtünk benne, hogy neki is tetszeni fog, különösen a sajátja, hiszen neki is rendeltünk egy különlegesebb darabot. Natasa még mit sem sejt az egészről, arról sem, hogy tüllszoknyát és koronát, valamint szalagot is fog kapni, így hát reméljük, hogy nagyon meg fog lepődni majd.

A pólók szerencsére időben megérkeztek és pont olyanok lettek, mint amilyet reméltünk. Jól néztek ki, és a póló anyaga is nagyon megfelelt nekünk. A méret is jó lett. Igazából rosszat nem tudok írni róla.

A többieknek is elnyerte a tetszését. És a lánybúcsú pedig iszonyat jól telt. Natasa örült a pólóknak és a különleges saját pólójának is, azt mondta, hogy nagyon jól tettük, hogy rendeltünk, így neki is és nekünk is marad majd egy kézzel fogható emlékünk erről a csodálatos eseményről. Vagy bulikáról. Azt kell hogy mondjam, eddig nem voltam oda a filmekben látott tipikus lánybúcsúkért, de most már értem, hogy miért tetszik ez mindenkinek. Hatalmas élmény tud lenni, ha jó a társaság! Házasodjatok és lánybúcsúzzatok!