Jó hír, most hallottam a tévében

Jó hír, most hallottam a tévében

Mikró- kis- és középvállalat tulajdonosok, figyeljetek! Elindult az Európai Unió napelem támogatási rendszere, ami kifejezetten cégek számára szól. Vissza nem térítendő támogatást adnak a cégeknek, amivel napelemparkot tudnak szerelni az épületeik tetejére. Fontos megkötés, hogy ez a pályázat most csakis a tetőszerkezetre szerelt napelemekről szól. Érdemes belevágni a dologba és keresni egy olyan céget, aki ért a napelem park építési engedélyeinek kiváltásához is. Mármint nem lehet olyan ördögien nehéz, de egy tapasztalt cég biztosan ebben is tud segíteni.

Feltétel a pályázáshoz legalább három lezárt üzleti év, aztán az elmúlt egy évben legalább egy bejelentett munkavállaló. Lehetsz Kft., Rt., Kkt., és Bt. de sajnos nem pályázhatsz, ha egyéni vállalkozásod van, vagy konzorciumod. A pályázat mindenre érvényes: a napelemek beszerzésére és felszerelésére, a tartóelemekre és azok telepítésére, a biztonságos működéshez köthető felszerelés beszerzésére és bekötésére, valamint a használatba helyezésre. Ennél nagyobb kényelemben nem is lehet senki, aki napelemeket szeretne telepíteni. És higgyétek el, hogy megéri: nincs több villanyszámla, az áramforrásod által nem szennyezed a környezetet, valamint megújuló forrásból kapod az áramot. Ezek mind nagyon hasznos dolgok.

Látjátok, ezért érdemes tévét nézni! Az ember felszedi a legfrissebb híreket. Az interneten minden össze vissza kering, túl sok a hír, sokszor a régiek is elő jönnek, nagyon sok hír meg nem is igaz. De a tévé mindig igazat mond.