Kft alapítás INGYEN székhelyszolgáltatás | topcegalapitas.eu

Kft alapítás INGYEN székhelyszolgáltatás | topcegalapitas.eu

Média vállalkozást szeretnék indítani

Mindig nagyon irigyeltem azokat az osztálytársaimat, akik média szakirányon tudtak elhelyezkedni. Kommunikáció és média szakirányon végeztem, és igazán hálás lehetek az életemnek, hogy erre az útra sodort a szél. Mindig is nagyon jó kommunikációs készséggel rendelkeztem, már korán elkezdett érdekelni a média világa. Elsőként még gimnáziumban ismerkedtem a média világával, ugyanis én voltam akkor az iskolaújság egyik szerkesztője. Már akkor nagyon szerettem ezzel foglalkozni, különösen interjút szerettem készíteni. Sok érdekes témába volt így belelátásom, a legnagyszerűbb tanárokkal és a legtehetségesebb diákokkal volt szerencsém beszélgetni. Így aztán adta magát a dolog, hogy kommunikáció és médiatudományra menjek tovább, ahová szerencsére fel is vettek.

Az egyetemen minden jól alakult, akkor már viszont az a kép alakult ki bennem, hogy inkább televíziózással szeretnék foglalkozni. Csak hogy amikor végeztem, azt éreztem, annyira belterjes a szakma, hogy nem sok esélyt láttam arra, hogy a TV világában tudjak elhelyezkedni. Végül egy multi cégnél helyezkedtem el, távol a multi világától. Mostanra azonban már összeszedtem magam annyira, hogy szívesen alapítanék saját vállalkozást. Egy ismerősöm ajánlotta a TopCégalapítás oldalát, gyorsan rá is kerestem. És ez a nyitókép fogadott: Kft alapítás INGYEN székhelyszolgáltatás | topcegalapitas.eu. Ezt a címet olvasva nagyon megörültem, pont ez az, amit keresek! Szívesen dolgoznék olyan helyen, ahol a magam főnöke vagyok, és ahol olyasmivel foglalkozhatok, aminek köze van a médiához, vagy esetleg még a televíziózáshoz is.

Kft alapítás INGYEN székhelyszolgáltatás | topcegalapitas.eu

De mi is az, amiben a TopCégalapítás segíthet, hogy elérjem ezt a célt? Legelőször is, a cégalapításban és a székhely alapításban. A TopCégalapítás székhelyszolgáltatása nagyon kedvező csomag, mindenképpen érdemes átgondolnia annak, aki cégalapításon gondolkodik. Székhelyszolgáltatás esetén van lehetőség budapesti székhellyel regisztrálni a vállalkozást. Ekkor a TopCégalapítás vállalja, hogy kihelyezik a cégtáblát, átveszik a leveleket, sőt, akár postázzák is. Ha pedig szükség hozza, akár megbeszéléshez is van lehetőség tárgyalótermet igénybe venni rajtuk keresztül. Így aztán nem szükséges csak azért irodát fenntartani, hogy le lehessen jelenteni a cég székhelyét. A budapesti székhellyel történő lejelentés székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén 29.900 Ft + áfa áron elérhető, ezért az árért pedig 6 hónapra veheti igénybe a szolgáltatást a szerződő fél. Ráadásul, ha székhelyszolgáltatásra szerződik az ügyfél, akkor magáért a cégalapításért semmit sem kell pluszban fizetni! De ha most kötnek üzletet, akkor plusz egy hónap jár még a fél éves szolgáltatási csomaghoz – ingyen!

Persze nem csak budapesti székhellyel lehet igénybe venni a szolgáltatást. Talán még jobban is jár az ember, ha Újlengyelben ad meg címet a szerződő ügyfél, itt ugyanis mentesül az IPA fizetési kötelezettsége alól. A feltételek ebben az esetben is hasonlóak, és a szerződés időtartama is hat plusz egy hónapra szól. Az előző lehetőséghez képest az ár egy picivel magasabb, ebben az esetben a szolgáltatási csomagot 39.900 Ft + áfa áron lehet megigényelni. Mindezzel szemben az IPA mentesség igencsak vonzó ajánlat, ezért érdemes átgondolni ezt a lehetőséget is. Nagyon megörültem neki, hogy rátaláltam a TopCégalapítás oldalára, én biztosan igénybe fogom venni valamelyik szolgáltatásukat a saját cégem alapításakor. Sőt! Mostanában egyre több ismerősöm is megkeres, tudok-e segíteni nekik vállalkozás alapítás kapcsán. Én pedig erre már csak annyit mondok: Kft alapítás INGYEN székhelyszolgáltatás | topcegalapitas.eu!