Miközben a szövegemet tanulom, bevásárolok a kisbabámnak is

Miközben a szövegemet tanulom, bevásárolok a kisbabámnak is

A TV-nél dolgozni egy hatalmas megtiszteltetés és sok ember álma már gyerekkoruktól fogva. Sokakat eltántorít az, hogy rengeteg rosszat hallanak a TV-s programok hátterében meghúzódó ügyekről. Pedig ez nem csak a nagy sztárok világát jelenti. Eszméletlen sok barátot is szerezhet az ember, megismerhet rendezőket, színészeket, kamerásokat. Én egy helyi tévénél vagyok bemondó az esti időjárás jelentésben. Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen munkához ennyire precíznek és felkészültnek kell lennem.

Ezt azonban nem nyomásként élem meg, hanem külön motivál arra, hogy ügyesebben csináljam a munkámat. El akarom érni azt, hogy egy nap, miután hazamegyek azt érezzem, hogy tökéletes volt a mai teljesítményem. Ezt természetesen még nem tudtam elérni, hiszen mindig becsúszik egy két baki, de feltétlenül szeretném, hogy egy nap valósággá váljon. A felkészülésből sok időt elvesz a mindennapi bevásárlás a kisbabámnak.

Mikor erről panaszkodtam az egyik haveromnak, ő azt ajánlotta, hogy nézzek fel a Lordshop oldalára. Pont ott volt nála a laptopja, ezért kihúzta a gépet és megmutatta, hogy popsitörlőket itt lehet venni, ráadásul nagyon gyorsan és könnyen. Azért pont ezt a kategóriát mutatta meg, mivel mondtam neki, hogy főleg popsitörlőre lenne szükségem. Elmagyarázta, hogy miként működik az oldal, de nekem aznap annyi dolgom volt, hogy nem igazán tudtam odafigyelni rá. Miután hazamentem, picit aggódtam, hogy a figyelmetlenségem miatt nem tudok majd tájékozódni a Lordshop oldalán.

Aztán eszembe jutott, hogy ez lesz a tökéletes tesztje annak, hogy mennyire jól van kialakítva az oldal. Bizony, nem kellett csalódnom semmiben. Még emlékeztem a haverom szavaira, amikor rámutatott az egyik kategóriára és azt mondta, hogy „popsitörlőket itt lehet venni”. Először azonban nem ez az oldal ugrott fel, hanem ömlesztetten jelentek meg a termékek. Rövid keresgélés után rájöttem, hogy csupán én voltam bamba. A termékek fölött kis gombok voltak megtalálhatók, amiken különböző feliratok jelezték azt, hogy milyen termékcsoportra fogják leszűkíteni a keresésemet.

Átnéztem, hogy milyenek vannak, aztán megakadt a szemem azon, amit én kerestem. A „Nedves törlőkendő, popsitörlők” feliratra kattintva eltűntek a korábbi ömlesztett termékek és egy szép rendszerben kaptam egy listát arról, hogy milyen popsitörlőket lehet itt venni. Nem vagyok büszke arra, hogy nem vagyok annyira tájékozott a babás termékekben, a Lordshopon azonban nem éreztem azt, hogy el lennék veszve a popsitörlők között. Mindegyik alá érthetően és jól láthatóan ki volt írva az ára. Nem kellett az eladóktól kérdeznem, hogy merre található az árcímke. Emellett pedig több információt is lehetett olvasni, amik alapján kicsit többet megérthettem arról, hogy milyen különbségek vannak popsitörlők között.

A Lordshop tehát a szülői kötelességem jobb átlátásában is segített, úgyhogy örök hálám nekik. Most már csak a vásárlás volt hátra. Rövid összehasonlítgatás után kiválasztottam a számomra ár-érték arányban leginkább megfelelő termékeket. Ezeket egy virtuális „kosárba” helyeztem. Először megijedtem, mert nem láttam, hogy milyen termékeket vásároltam. Aztán észrevettem, hogy a webshop felső részén található egy kosár ikon. Erre rákattintva át tudtam nézni azt, hogy idáig milyen termékeket szedtem össze.

Ugyanezen a felületen történik a vásárlás is. Ki kell választani azt, hogy hova küldjék és milyen fizetési móddal. Ez senkinek nem fog különösebb gondot okozni, hogyha életükben egyszer már feladtak egy postai küldeményt. Nekem sem volt túlságosan nehéz, úgyhogy hamar végeztem is és mehettem vissza  szövegem gyakorlásához. Neked viszont még ezt a folymatot is fel tudom gyorsítani. Csak kattints ide, mert popsitörlőket itt lehet venni.