Beszéljünk a városi tv székhelyéről!

Beszéljünk a városi tv székhelyéről!

Születésem óta egy kisebb és viszonylag kevésbé ismert Pest megyei kisvárosban élek. Szeretem az itteni életet és a helyi embereket, mert egy nagyon összetartó közösség alakult itt ki.

Néhány évvel ezelőtt önkormányzati kezdeményezésre elindították a városi televíziót. Mindannyiunk számára újdonság volt, hogy kis közösségünk történéseit viszontláthatjuk a képernyőn is. A riporterek számos interjút készítettek a valamilyen téren kiemelkedő munkát végző lakosokkal, esti híradót forgattak, és videóra vették a helyi nevezetességeket.

Egyedül azon döbbent meg mindenki, hogy a városi tévétársaság székhelyét nem a településünkre tették, hanem Újlengyelbe. Ennek okát egészen addig nem értettem, amíg nem kerestem fel a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalt magyarázat után kutatva.

A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalról tudtam meg, hogy Újlengyel egy olyan település Pest megyében, amelynek az a különlegessége, hogy az önkormányzata már évtizedek óta 0%-on tartja az iparűzési adót. Ez igen kedvező az odatelepülő vállalkozások számára, éppen ezért választotta a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ is ezt a községet mint székhelyszolgáltatásának egyik színhelyét.

Ez a székhelyszolgáltató azonban nemcsak egy, hanem két opciót is kínál székhelyek tekintetében. Aki egy olyan székhelyet szeretne vállalkozásának, amely Újlengyelnél sokkal egyszerűbben megközelíthető, az választhatja a budapesti csomagot. Ebben az esetben már kell iparűzési adót fizetni, azonban a székhelyszolgáltatás díja alacsonyabb, mint az újlengyeli iroda esetében.

A székhelyszolgáltatás előnye, hogy általa nem kell saját ingatlant vásárolni, hogy aztán azt tegyük meg vállalkozásunk székhelyévé; elegendő felkeresni a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ -t, és igényelni két csomagjuk közül az egyiket. Ha ezt a céget választjuk, igazán jól járunk, ugyanis amellett, hogy az első hónapot ingyen kapjuk, nagyon gyorsan elindíthatjuk a szerződéskötést is. Már 1 órán belül kézhez kaphatjuk a hozzájárulási nyilatkozatot e-mail útján!

A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ csapata már több mint egy évtizednyi tapasztalattal rendelkezik a szakmában, így bizalommal fordulhatunk hozzájuk. Ez azt is jelenti, hogy igencsak rutinosnak számítanak a hatóságok kezelésében is, ami jól jöhet egy esetleges probléma esetén. Fontos kiemelni továbbá, hogy a Bisnode AA kategóriába minősítette ezt a céget, ami magas minőségről és megbízhatóságról árulkodik.

Az is e mellett a székhelyszolgáltatás mellett szól, hogy a befizetett székhelydíj magában foglalja a postaköltségeket is. Ez azt jelenti, hogy más székhelyszolgáltatásokkal ellentétben nemcsak beszkennelve továbbítják nekünk a beérkezett leveleket, illetve nemcsak kérésre küldenek ki néhányat közülük, hanem minden hónap elején megkapjuk az összes postai küldeményt, ami az előző hónapban érkezett.

Természetesen a 7/2017. IM rendeletben leírt összes feltételt teljesíti ez a székhelyszolgáltató, vagyis kihelyezik a cégtáblánkat és fogadják a postánkat az elvárásoknak megfelelően, de mint már említettem, ennél sokkal többet is tesznek. Fontos még tudni, hogy ha őket választjuk, nem kell aggódnunk a személyes ügyintézés miatt sem, ugyanis mindez online történik, így rengeteg időt takaríthatunk meg.

Minden vállalkozónak nyugodt szívvel javaslom, hogy bízza magát a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ szakértelmére és sokéves tapasztalatára. Náluk minden vállalkozás jó kezekben van!