Információ szerzés TV-ből vagy az internetről?

Információ szerzés TV-ből vagy az internetről?

Mikor lett ilyen népszerű az internet? Mikor hódította meg szinte az összes piacot? Miért volt 30 éve elképzelhetetlen még ez a szintű információ áradat, mellyel most szembesülnünk kell? A TV virágkorában egyszerű volt az eset, aki jó reklámokat, ismeretterjesztő sorozatokat készítette, annak a terméket ismerték az emberek, illetve tájékozottak voltak, az egy nagyon beszűkült, persze abban az időben, nem annak tűnő információ forrás volt. A TV egyszerre tudta nyújtani a szórakozás és az információ szerzés különböző válfajait anélkül, hogy azt éreznénk, hogy sok. Esténként leült az ember megnézte a híradót, egy filmet, és a kettő között némi reklámot is látott, melyből tudta, hogy mi az aktuális trend. Bezzeg most az interneten mindent is el tudunk érni, mindenről információk van, ami jelen felgyorsult világunkban nem mondanám rossznak. Míg korábban szakembert, vagy lakberendezőt hívtunk, esetleg mérnököt, hogyha a fürdőszobánkat akartuk megterveztetni, vagy felújítani, most van egy remek oldal, ahol minden bejegyzés arról szól, hogy hogyan legyen szép, új, modern fürdőszobánk, akár saját kezűleg is, de ha mégsem lennék ennyire vállalkozó szelleműek, akkor arra is tud tanácsot adni, hogy milyen szakembert érdemes választani a feladatra.

Rengeteg hasznos praktikát lehet találni ezen a remek oldalon, a csempe ötleteken át a fürdőszoba polc ötletek alcímen keresztül, a fuga szín kiválasztásik minden megtalálható az oldalon. A fürdőszoba polc ötleteket anyukám olvasta el és küldte át nekem, hogy mennyire jópofa dolgokat talált, és, hogy ha a nyári szabadságát fogja tölteni, akkor meg fog valósítani közülük párat.

A tárolás szerintem minden nő számára fontos, akár nagy háztartást vezet, akár kisebbet, de pakolni, rendszerezni mindenki szeret és mindenki szereti maga körül a rendet. Legalábbis anyukám és én ezen női fajtába tartozunk, akik, tudják, mi hol található a lakásban nem kell keresgélni, hanem akár csukott szemmel is tudjuk, hogy hova kell nyúlni egy -egy holmiért. Szóval anyukám ezt a szisztémát szeretné megvalósítani a fürdőszobájában is. Mivel nem is olyan régen lett felújítva a fürdőszobája, még olyan nem belakott, otthonos formáját mutatja, ezért is döntött úgy anyukám, hogy ezen változtatni fog. Természetesen az a remek honlap is a segítségére volt, és útmutatásul szolgált számára, hogy milyen változatai vannak a fürdőszobai tárolásnak. A praktikusság és tartósság mentén kezdett el haladni anyukám, miszerint tényleg mindennek legyen helye, és olyan anyagokat igyekezett vásárolni, amelyek ellenállóak a meleg párának, gőznek, melyek óhatatlanul is uralják a fürdőt. Egy pár szabadon álló polcot iktatott be a falakra, valamint olyan szekrényeket is vásárolt, melyeknek van polcot rakodó része és rendelkezik akasztós résszel is. Az oldalról ötletet merítve, mely azt hangsúlyozta, hogy a csempe és a fuga színéhez válasszunk bútorokat, ezen tanácsot megfogadva anyukám is olyan színű polcot vásárolt, mely nem üt el az említett fürdőszobai burkolatoktól. Amennyiben esetlegesen elakadt volna az ötletelésben és már én sem tudtam volna az ő segítségére lenni, így ezen a remek oldalon van olyan lehetőség is, hogy árajánlatot kérjen az ember, és egy személye konzultáció keretén belül megvitassák, hogy milyen irányba lenne jó, ha haladna a fürdőszoba berendezése, polcrendszerrel való ellátása. De szerencsére erre nem került sor, anyukámmal ketten megoldottuk ezt kihívást, és a fürdőszobája már polcokkal rendelkezik, mely polcokon még egy pár páfrány is helyet kapott, melyek még inkább feldobják a szobát.