TV nézés közben is belefér az online bio termék rendelés

TV nézés közben is belefér az online bio termék rendelés

Anyukám imád tévét nézni. Hiába mondom neki, hogy a neten már minden fenn van, ő még az a generáció, aki a tévé előtt szocializálódott, nem a monitorok világában. Pláne nem az okostelefonokéban! Arra végképp nem tudom rávenni, pedig sok dolgot megkönnyítene vele. Hála az égnek, a számítógéphez ért valamennyire, ahogyan az online vásárláshoz is (szerencsére nem viszi túlzásba, és csak megbízható oldalakról rendel).

A múltkor újságolta, hogy városának egyik kedvenc boltjánál, a BioCity webshopjában adott le rendelést. Mint mondta, nagyobb volumenű vásárlásnál megéri házhoz szállítást kérni, hiszen időt és energiát is spórol vele, 12 900 Ft felett pedig teljesen ingyenes a kiküldés. Ahogy rákerestem az oldalra, én is megállapítottam, hogy jó áraik vannak, sok kedvezménnyel és különleges törzsvásárlói ajánlatokkal. Praktikus, hogy a BioCity-nél bio és reform élelmiszereket, az étrend-kiegészítőket és az egyéb drogériás és háztartási cikkeket is megkapni egy helyen. Nagy előny azok számára, akik gluténmentes vagy diabetikus étrendet követnek, esetleg érzékenység vagy egyéni döntés miatt száműzték a káros és veszélyes anyagokat tartalmazó tisztítószereket az otthonukból. A részletes termékadatlapok segítenek meghozni a végső döntést, hasonló az élmény, mintha a fizikai üzletben, a polcokon nézelődve válogatnánk.

Hiszitek vagy sem, de anyu az én kedvemet is meghozta ahhoz, hogy a BioCity oldaláról rendeljek – már úton is van a csomag felém. Lessetek rá az oldalra ti is!