TV nézés közben csinálta meg a vízszerelő a csapot

TV nézés közben csinálta meg a vízszerelő a csapot

Én már az az öregedő férfi vagyok, akinek az a legnagyobb öröme, ha a nap végét egy jó pofa sörrel zárhatja a tv előtt a kedvenc fotelében. Főleg, ha meccs is van, nem csak a szokásos ismétlések. Legutóbb úgy terveztem, hogy még a fiúkat is áthívom a melóból, az asszony is áldását adta a történetre, mondtam is neki, hogy nem kell itt körülöttünk ugrálni, nem vagyok én olyan, menjen csak nyugodtan ő is szórakozni a barátnőivel.

Ugye te is ismered azt az érzést, hogy amikor nagyon rákészülsz valamire, biztos, hogy végül nem úgy sül el a dolog? Na, ez az alábbi történetben is pontosan így esett meg. Én csak békében szerettem volna nézni a meccset a kollégákkal, erre persze hogy pont akkor krepál be a csap! Tudom, gyakran “leigényteleneznek” bennünket azért, mert meghagyjuk a borostánkat meg már néhányunk eresztett egy kis pocakot is, na de azért kezet mosni mégiscsak alap dolog! Csak hát volt már bennünk némi tömény és folyékony kenyér, így mégsem eshettünk neki a csapnak – ekkor talált rá egyikünk a vizszereles.net csapatára, hála az égnek, ugyanis abban a pillanatban megváltás volt számunkra. Nem gyakori ugyanis az olyan cég, akik a legfurcsább időpontokban is elérhetőek, vagy nem számolnak fel irdatlan nagy felárat és kiszállási díjat a sürgős esetekért. Kicsit aggódtam is, hogy nem fognak elvállalni, amikor felvázolom nekik a helyzetet. De szerencsére nem igazolódott be az aggodalmam, ugyanis egy nagyon profinak tűnő – hangzó – úriember a vonal túlsó végén addig-addig faggatott a részletekről, hogy azt mondta, körvonalazódni látja a problémát, a kolléga pedig közben indul is hozzánk, amint tud. Ennek nagyon megörültünk, hiszen láttuk a weboldalon, hogy akár már egy órán belül ki tudnak érkezni a helyszínre, de azért mégis más érzés volt az, hogy ez valóban meg is történik a gyakorlatban. A vizszereles.net azt is írja, hogy több mint 30 éve dolgoznak a szakmában – így már egyre érthetőbbé vált számomra az ilyen mértékű profizmus és rugalmasság. Mivel elfelejtettem megkérdezni, hogy számlaadás kérdésében hogy állnak, ezért ennek is utánanéztem a weboldalon. A következőket tudtam meg: a pontos elszámolás és a lekövethetőség miatt kifejezetten fontos számukra, hogy a számla, amit kiállítanak, tökéletesen megfeleljen a biztosítótársaságoknak is, ha olyan szintű kár éri ügyfelüket, amit ilyen módon rendezne. Ez egy nagyon korrekt és szimpatikus hozzáállás!

Közben ki is ért a szerelőnk, és minden tisztelet megilleti, amiért egyetlen gúnyos mosoly sem hagyta el a száját, ahogy megpillantott bennünket, egy szobányi megtermett férfit, akik segítséget kértek egy csapszereléshez! Látszott rajta, hogy rutinos és igazi szakértője a munkájának, már annyiból is, ahogy belekezdett. Közben kérdésekkel bombáztam, azokra is mind válaszolt. Megnyugtatott, hogy még pont jókor lett elkapva a probléma, egy kis időt kér, addig, ha akarok, nyugodtan térjek vissza a meccshez, mire annak végre, valószínűleg ő is pont kész lesz. Így is lett, az eredménnyel pedig maximálisan elégedett voltam. A számlát valóban nagyon pontosan és precízen töltötte ki a szaki, és szerencsémre az munkadíj sem volt olyan hihetetlenül magas összeg, abszolút reálisnak éreztem a kapott szolgáltatásért cserébe. Megköszöntük az elvégzett munkát és megígértük, hogy visszük a vizszereles.net jóhírét tovább!