Televíziózási szokásaim révén leszek egyre okosabb – miért is jó nekem a Castrol olaj

Televíziózási szokásaim révén leszek egyre okosabb – miért is jó nekem a Castrol olaj

Szeretek tv-t nézni, mert engem teljesen kikapcsol. Na, persze nem a bugyuta valóság show-kra gondolok Tv műsor alatt, hanem sokkal színvonalasabb, ismeretterjesztő műsorokra. Nagyon jónak találom, hogy manapság az ember mindenből kiválaszthatja a kedvére valót. Például Tv csatornából csak nekem több, mint 100 van, így eldönthetem, hogy aktuálisan mihez van kedvem.

Szeretem például a műveltségi vetélkedőket, a vígjátékokat, akciófilmeket, és mint említettem az ismeretterjesztő műsorokat a legjobban. Persze, mikor milyen hangulatban van az ember.

Tegnap például nagyon fáradtan értem haza, mert túlóráznom kellett, és azt éreztem, egy kicsavart szivacs az agyam. Nem volt erőm semmire, csak, hogy összedobjak egy szendvicset, lezuhanyozzak, és ledobjam magam a Tv elé. Kapcsolgattam céltalanul, és egyszer csak tudattalanul megálltam a kedvenc csatornámon, ahol mindig valami érdekes témát boncolgatnak. Sok féle dologgal kapcsolatban lettem már általa kiművelve, tegnap a példa kedvéért a motorolajakról.

Olyan érdekes volt a műsor, hogy hiába voltam hulla fáradt, egyszerűen nem tudtam levenni róla a szemem. Végig néztem az egész műsort, csak aztán aludtam el. Arról szólt, hogy a Castrol olaj összehasonlítva más olajakkal, miben tud többet. Megvizsgálták laboratóriumi körülmények között, illetve használat közben is, és kiderült, hogy összességében sok százalékkal jobban teljesít, mint más, hasonló ár kategóriájú olajak.

Azért is tartom fontosnak, hogy ilyenekben képben legyek, mert négyen vagyunk testvérek, és én vagyok az egyetlen fiú közülünk. Ha valami olyan kérdés, vagy feladat van, ami férfi reszort, akkor a lányok mindig hozzám fordulnak, és olyankor azt érzem, hogy minden esetben helyt kell állnom. Nem mondhatom, hogy nem tudom, vagy nem értek hozzá, mert olyankor mindig azt érzem, hogy csalódnak benne, és azt nem tudom elviselni.

A múltkor is például az egyik húgom felhívott, hogy neki nem működik a mosógépe, és segítsek, mi a baja. Nem tudtam, egyszerűen képtelen voltam kiejteni a számon, hogy fogalmam sincsen, egyáltalán, gőzöm sincsen, hogy hogy működik egy mosógép. De ki nem tudtam volna ejteni a számon ezt, inkább azt mondtam, hogy csak 3 nap múlva tudok átmenni, és addig kiműveltem magam belőle. Szerencsére, csak annyi baja volt, hogy eldugult a szűrője, és ki kellett takarítani, így gyorsan meg tudtam oldani a problémáját. Azóta is azt hallgatom, hogy az ő mindenható bátyja még a mosógépet is megszerelte, és hogy ő milyen hálás és büszke. Most komolyan, lehet egy ilyen érzésnek ellen állni? Mikor az ember kicsi húga így felnéz rá és ilyen szeretet teljes tisztelettel beszél róla? Oda nem adnám semmiért az érzést soha. Ezért művelem magam minden kutyafüléből, és ha legközelebb felhívnak az autó miatt, mert azért napi rendszerességgel felhívnak, akkor bátran mondhatom, hogy én tudom, hogy csak Castrol olajat szabad venni, mert mindhez képest annak a legjobb a minősége. És majd csodálkozni fognak, hogy ezt meg honnan tudom, és akkor majd elmondhatom, hogy még mi mindent tudok róla, és miről szóltak a kísérletek és összehasonlítások, amiket tegnap láttam. Szuper lesz, már látom előre.

Sőt az is eszembe jutott, hogy a saját autómban is lecserélem az olajat Castrolra. Nem csak azért, hogy demonstráljam az igazamat, hanem annyira összeszedett, jó kis műsor volt ez a tegnapi, hogy valóban meggyőzött róla, hogy nagy a különbség, és érdemes odafigyelni az olajra.

castrol olaj
castrol olaj

Szóval ezért szeretem nézni a Tv-t, mert nem csak egy estére foglal le, hanem van, hogy hetekre a gondolata annak, amiről belőle okosodtam. Manapság előszeretettel szidják a Tv műsorokat, és magyaráznak arról, hogy a Tv-ből csak a szenny folyik, de ez nem igaz. Annyi a feladat, hogy jól meg kell válogatni az embernek, hogy mit enged be az agyába, és a több, mint 100 csatorna közül melyiket választja. Mert vannak benne egyértelműen nagyon butító tartalmak is, de ez csak egy kis része az egésznek, ami ki van ragadva. Azért, mert a legtöbben azt választják, nem azt jelenti, hogy csak az az opció létezik. Ezt kell megtanulnunk, nekünk, embereknek, hogy a kezünkben van a választás és mi rendelkezünk a döntéseink felett. És ha már adatott ez a lehetőség, én azt mondom, éljünk vele!