Ne ess hasra a tévés laptop reklámoktól, keresgélj inkább a neten!

Ne ess hasra a tévés laptop reklámoktól, keresgélj inkább a neten!

Még az ünnepek előtt nyakra-főre reklámozták a tévében az akciós laptopokat. (Két mosópor és megfázásra való gyógyszer között.) Akkor komolyan elgondolkodtam a jó ajánlatok hallatán, hogy végre beruházok egy laptopra, de szeretem azt gondolni, hogy tudatos vásárló vagyok, aki nem áll neki impulzus vásárolni egy tévés reklám hatására, így egyelőre elvetettem az ötletet.

Aztán úgy hozta a sors, hogy most tavasszal lett egy új állásom, amihez szükségem lenne egy nem túl extra, de megbízható laptopra. Kicsit már bántam, hogy karácsony előtt kihagytam a remek ajánlatokat, de sebaj, megnézem, mit ajánlanak most a számítógép üzletek.

A neten találtam egy olyan számítógép üzletet, ahol használt és új laptopok értékesítésével is foglalkoznak. Van Budán és Pesten is üzletük, így én a hozzám közelebbi, pesti számítógép üzletbe mentem be egyik nap munka után.

Úgy döntöttem, hogy elsőre megfelel nekem egy használt laptop is, mivel alapvetően csak a munkához és internetezésre használnám. Nagyon kedvező áron jutottam hozzá, és ami ennél is fontosabb, hat hónap garanciát kaptam a használt laptopra. Nagyon elégedett vagyok a választásommal, már nem bánom, hogy kihagytam a különböző online boltok Black Friday ajánlatait. Így sokkal olcsóbban vásárolhattam meg a minden igényemet kielégítő laptopot. Nem kell a tévés reklámoktól mindig elájulni, elég csak a neten körülnézni, ha olcsón, jó terméket akarunk hazavinni!