Cipomarket.hu – az oldal, amit tévénézés közben böngészek

Cipomarket.hu – az oldal, amit tévénézés közben böngészek

Imádom a szabadságot. Azt a szabadságot, ami tényleg a pihenésről szól. Számomra a tévézés is kikapcsolódás. Ugyan kinek nem? De nekem van egy klassz kis trükköm is, melyet a kedvenc sorozataim közben szoktam “művelni”. Nevezetesen, hogy ha megtetszik valamelyik szereplőn egy cipő, akkor megpróbálok hasonlót találni.

Cipomarket.hu – itt szoktam kezdeni a keresést és eddig még mindig sikerrel is jártam. De csak azért, mert itt tényleg minden van, amiről csak álmodhatok. Vagy amiről a kedvenc sorozataim szereplői álmodtak. A lényeg, hogy miközben iszom a finom házi limonádét, és jól besötétítek a nappaliban, a kezemben van a telefon.

Elkezdődik a film, én pedig rajtra készen állok. Ha meglátok egy szuper cipőt, szandált, bakancsot, vagy akár táskát is, akkor indul a buli. Vagyis a keresés. Sok cipőt egyébként már meg is vettem így, és reklámozom is, ha megkérdezik, hogy hol találtam. Elmondom, a cipomarket.hu oldalon, ahol igen jó minőségben vásárolok. Világmárkák legszebb termékei között válogathatok, könnyen és egyszerűen. Ezt a cipős-sorozatnézős játékom közben vettem amúgy észre, hogy amikor meglátok egy klassz cipőt, már szűkítem is a keresést. És nem csak arra, hogy cipő, vagy szandál, vagy papucs, hanem színre és még sarokmagasságra is.

Ez pedig azért elég jó kis játék. Főleg úgy, hogy miután veszek valamit, tudom, hogy a sorozatom kedvenc szereplője melyik részben viselt hasonlót. Persze nem csak ilyenkor böngészek a cipomarket.hu oldalon, hanem akkor is, hanem épp nem játszok. Mert például vásárolni szeretnék. Azért jó itt keresgélni, mert tényleg felhasználóbarát, könnyű, és gyors. Nem mellesleg a szállítás is az, nekem még soha semmilyen problémám nem volt. A legjobb cipőim innen vannak.

És hogy mi a legviccesebb az egészben? A múltkor nem én igazodtam a sorozatfőhős lábbelijéhez, hanem ő hozzám. Vagy legalábbis egy totál ugyanolyan cipőt láttam meg a tévében, mint ami nekem is van. Igaz, én fél évvel korábban már megvettem. Hát ezért is jó ez a játék. A cipők, bakancsok, szandálok és táskák világában. És persze a sorozatokéban.