A TV-s reklámoknál jobb az online marketing

A TV-s reklámoknál jobb az online marketing

Bevallom, mostanában egyre kevesebb tv-t nézek. A műsorok buták, a filmeket rosszul vágják meg és a sorozatokban is egyre kevesebb a fantázia. Egyszerűen sajnos ma már nem éri meg tv-t nézni. Pedig emlékszem, hogy még amikor gyerek voltam, vagy amikor édesapám gyerek volt, mennyi nagyszerű műsort sugároztak. Még a reklámok is jobbak voltak. Ma a reklámok talán a legrosszabbak. Rosszul vannak időzítve a műsoroknál és filmeknél, így mindig a szó vagy mondat közepén kezdik el a reklámokat. Arról nem is beszélve, hogy napjainkban a reklámok is egyre silányabbak. Bele is gondoltam, hogy a saját cégemet nem valószínű, hogy reklámoznám a tv-ben. Ezért választottam inkább az online marketinget.

Van egy művészellátó cégem, ami már jó néhány éve sikeresen működik. Azonban néhány hónapja észrevettem, hogy fokozatosan kevesebb a megrendelés. Rövid nézelődés után találtam egy konkurencia oldalt, akik nem rég nyitottak meg. Egy barátom dicsérte nem is olyan régen a Keresőben Elsőt, hogy milyen nagyszerű online marketing tevékenységet folytatnak. Azt mondta, hogy az ő cégének a forgalmát szinte a nulláról sikerült fellendíteniük. Némi időbe telt ugyan, de sikerült és azóta is töretlen a vállalkozása népszerűsége. Még amikor erről beszéltünk elküldte a https://keresobenelso.hu/linkepites.html linket, hogy nézzem meg miről is beszélt. Most eljött az ideje, hogy megismerjem én is a Keresőben Első munkásságát és tevékenységi körét.

Először megnéztem, hogy a https://keresobenelso.hu/linkepites.html oldalon mit is találok. Ezen az aloldalon főleg a linképítésről volt szó, mint online marketing eszközről. Elolvastam a bejegyzéseket és meg kellett állapítanom, hogy kifejezetten érdekesnek találtam őket. Ezért átmentem a főoldalra is, hogy jobban szemrevételezhessem a Keresőben Első weboldalát.

Jó ötlet volt megbízni a Keresőben Első csapatát

Már az aloldal is meglehetősen rokonszenves volt, és ezt a főoldal is megerősítette. Tetszett, hogy átlátható és egyszerű, de mégis stílusos a design. Az oldal elrendezése is kellemes volt a szememnek, nem voltak felugráló ablakok sem. Annak külön örültem, hogy nem valami vibráló, rikító, túlzó stílusban készült a weboldal, mert sajnos abból is egyre többel találkozom. Külsőre tehát meggyőzött az, amit a https://keresobenelso.hu/linkepites.html linken találtam.

Tovább olvastam arról, hogy pontosan mit is csinálnak online marketing címen. Volt ott minden! Keresőoptimalizálás, az előbb említett linképítés, weboldalkészítés és még jó néhány opció állt a kedves ügyfél rendelkezésére. Beleolvastam, hogy nagyjából hogyan néz ki náluk egy ilyen folyamat. Egyrészt csinálnak egy interjút, amiben elmeséli az ügyfél, hogy pontosan mivel is foglalkozik a cége, illetve mi a cél, amihez szükséges a marketing. Ezután csinálnak egy konkurenciaelemzést és kulcsszókutatást, majd a SEO követelményei alapján megvizsgálják az ügyfél weboldalát is. Ezután jöhetnek az olyanok, mint linképítés és társai.

Ahogy a barátom is mondta, úgy itt is írták, hogy az eredmények nem egyik napról a másikra jönnek, hanem szükség van némi időre. De mivel havonta küldenek majd értesítéseket, nyomon tudom majd követni, hogy pontosan hogyan állnak a dolgok.

Ahogy elolvastam ezeket a hasznos dolgokat, arra jutottam, hogy nekem is érdemes lenne igénybe venni a Keresőben Első szolgáltatásait. Nem haboztam sokáig. Megkönnyítette a dolgomat, hogy az űrlapjuk minden oldaluk alján, így a https://keresobenelso.hu/linkepites.html legvégén is ott volt. Az űrlap kitöltése után elégedetten dőltem hátra, mert nagyon jó megérzéseim voltak a Keresőben Elsővel való közös munkát illetően.