Újjászülettem a teljes testmasszázs után

Újjászülettem a teljes testmasszázs után

Megmondom őszintén, hogy eléggé nagy kanapé harcos lettem az elmúlt időben, bár valljuk be, nem volt ez egy lehetetlen küldetés, hiszen sehova nem lehetett menni, home officeban dolgoztam én is, télen pedig olyan béna idő volt, hogy kedvem se volt kimozdulni. Volt, hogy azon kaptam magam, hogy egy-egy hétvégén reggeltől-estig csak a TV-t bámultam, és csak annyira álltam fel, amíg kimentem a konyhába valami ennivalóért. Jó, igen, kellenek az ilyen lustálkodós napok, de azért mindennek megvan a határa. Meg persze azt is bárki jogosan hozhatja fel, hogy igenis otthon is lehet mozogni, edzeni, de én nem titkolom, hogy már csak a gondolattól is lever a víz, hogy valami aerobik videóra ugrándozzak a nappaliban.

Na de lényeg a lényeg, hogy borzasztóan megsínylette a kis testem ezt az állandó ülést, ráadásul mivel sajnos nincs itthon olyan fancy forgószékem mint az irodában, ezért munka közben lehetetlen pózokban is ülök, amitől teljesen kikészült a hátam. Decemberre éreztem, hogy ennek már a fele se tréfa, kell valaki, aki kigyúrja a feszkót belőlem, mert a karantén végére én leszek a megtestesült görcs. Szükségem volt egy teljes testmasszázsra!

Körbe kérdeztem egy kicsit a barátaim között, hogy ők esetleg tudna-e valami jó helyet, és meglepő módon, többen is a karmathaimasszazs.hu-t ajánlották. Ennyi barátom jár oda, és én nem is tudtam róla? Valóban többet kéne szocializálódnom. Szóval felmentem az említett oldalra, hogy kicsit én is megismerkedjek vele, mielőtt időpontot foglalok.

Végül egy nagyon szépen felépített, igazán feelinges kis oldalon találtam magam. A lila és az arany színek domináltak, amik valamilyen oknál fogva nagyon megnyugtatóan hatottak rám. Fő profiljuk a thai masszázs, amihez persze magasan képzett thai masszőrök is dukálnak, őket pedig még a foglalás előtt megismerheted, vagy legalábbis megnézhetsz róluk egy képet, mert azt is ki tudod választani, hogy kihez szeretnél menni. Gondolom, ennek akkor van nagyobb jelentősége, ha visszatérő vendég vagy, és van egy masszőröd, aki már bevált, akkor mindig hozzá szeretnél menni. Mindegyik nagyon kedves mosolygós hölgy volt, de én most inkább csak úgy random szimpátia alapján választottam.

Ja és hogy milyen masszázst választottam? Teljes testmasszázs! Vagyis, jobban mondva az olajos testmasszázs volt az, ami magába foglalta a teljes testmasszázst. Mindegyik masszázsról egyébként egy nagyon jó kis leírást találhatunk, ami szerencsére teljesen érthetően van megfogalmazva, laikusként is tökéletesen megérted a lényegét, nem kell masszázs gurunak lenned ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy melyik masszázs típusra van szükséged.

Most írok nektek pár sort erről az olajos testmasszázsról, hátha Ti is kedvet kaptok hozzá.

Szóval, a leírás alapján döntöttem én is, mert már ott eléggé jó cuccnak tűnt, írták is, hogy nagyon frissítő élmény és általában a téli időszakban kifejezetten ajánlott is. Választhatsz 60 perces vagy 90 perces alkalmat, ez tőled függ, bár én úgy voltam vele, hogy simán bevállalom elsőre a 1,5 órát, ha már csináljuk, akkor csináljuk rendesen. Amúgy szerintem ez az a masszázs fajta, amit annyira nem kell bemutatni, mert ezt mindenki ismeri, amikor egy jó adag masszázsolajat kennek a testedre és azt ilyen nyújtó, simító mozdulatokkal belegyúrják a bőrödbe.

Ahogy már korábban is mondtam, az itten masszőrök thai masszőrök és ez az olajos testmasszázs annyira nem is thai, hanem inkább svéd, de higgyétek el, nagyon értik a dolgukat. Tulajdonképpen én úgy jöttem ki a szalonból mintha teljesen újjászülettem volna. Laza voltam mint a Riga-lánc és nem is tudtam, hogy valójában ilyen jól is érezheti magát az ember a bőrében.

Két szalonjuk is van Budapesten, az egyik a Síp utcában, a másik pedig a Király utcában. Érdemes előre foglalni, ha mindenképpen be szeretnéd biztosítani a helyed, de amúgy az a verzió is működhet, hogy ha éppen arra jársz és van szabad időpont, akkor behuppansz egy kellemes masszázsra.

Na, sikerült meggyőznöm téged?