Televízió helyett ruhavásárlás

Televízió helyett ruhavásárlás

Nem szeretek tévét nézni, mert szerintem elég káros. Anyukámat is most próbálom leszoktatni a dologról, mert nála folyton megy. Sokszor nem is nézi, csak háttérzajként van jelen, de szerintem az még rosszabb. Persze megértem, hogy nem könnyű egyedül, de annyi más dolog van, amit csinálni lehetne, nem is értem, hogy mit eszik a sok reklámon és a béna sorozatokon.

Mondtam neki, hogy ezentúl többet fogom meglátogatni, de amikor nála vagyok, akkor azt kérem, hogy kapcsolja ki a tévét. Persze, amikor ezek után először meglátogattam, akkor ugyanúgy ment a televízió, jól össze is kaptunk rajta, én meg hazamentem.

Zavart a dolog, ezért sokat gondolkodtam azon, hogy milyen megoldást tudnék találni a dologra. Aztán eszembe jutott valami.

Van egy jó kis webáruház, ahol széles a választék a ruhákból. Én is sokat rendelek onnan, anyukám pedig elég fiatalosan öltözködik, és már egy ideje panaszkodik, hogy pulóverből női kivitelezést rég nem talált a környéken. Persze vidéken él, szóval ez érthető.

Az jutott eszembe, hogy legközelebb elviszem a laptopom és megmutatom neki a webáruházat, hátha akkor nem a televízióval fog foglalkozni.

Persze előtte adtam neki pár napot, meg magamnak is, hogy lecsillapodjanak a kedélyek.

Pár nap múlva aztán felhívtam és mondtam neki, hogy van egy ötletem, ha van kedve online böngészni a pulóverek női részlegén, akkor szívesen átmegyek hozzá.

Szerencsére már egyáltalán nem haragudott, mondta, hogy szeretettel vár. Azt hiszem, ő is azon volt, hogy ne lángoljon fel egy újabb konfliktus, mert ez alkalommal kikapcsolta azt a fránya tévét végre.

pulóver nőiEl is kezdtük böngészni a weboldalt, anyu nagyon sok olyan pulóvert talált, ami szerinte elég nőies, és tetszett is neki. Mondtam, hogy azért ne szaladjon el vele a ló, válasszunk ki inkább 3 darabot, ami a legjobban tetszik, és rendeljük meg azokat.

Jó sokáig ott voltam nála, és nagyon jól telt a délután. Sokat nevettünk, és olyan volt, mintha nem is veszekedtünk volna.

Végül sikerült kiválasztanunk azt a három pulóvert női változatban, ami a legjobban tetszett.

Nagyon örültem, hogy ilyen jól alakultak a dolgok. Anyu elég élénken érdeklődött a laptopok iránt, azt mondta, nagyon praktikusnak tartja a dolgot, hogy például ruhát is tud vásárolni a neten keresztül.

Azt hiszem, a születésnapjára veszek neki egy laptopot, hátha akkor a tévé helyett inkább az internetet használja, ott legalább azt nézi meg keresi, amit akar, és nem azt, ami van.

Remélem, ezzel majd kilábal a tévéfüggőségéből. Meg azt is, hogy a pulóverek jók lesznek. Az ő címére rendeltem a csomagot, mondtam neki, hogy hívjon fel, hogyha megérkeztek a ruhák, hogy jó-e a méret, meg tetszik-e neki a pulóver.

Most várom a hívását, és persze meg is látogatom nemsokára.