Reklám nélkül nincs TV – tartja az ismert mondás

Reklám nélkül nincs TV – tartja az ismert mondás

Azt hittük az internetezés szárba szökésének kezdetén, hogy itt majd teljesen más lesz a finanszírozási formák jellege, és nem lesz annyira domináns a tartalmak közt a reklám. Pedig a reklám a TV idején is nagyszerű dolog volt – szerintem. Lehetővé tette ugyanis, hogy a televízió (egy adott televíziócsatorna) ne függjön mondjuk annyira a politikától, vagy az államtól, ehelyett megélhessen és a piacról finanszírozhassa magát. Kezdetben a TV-ben azt láttuk, a reklám inkább a nagy gyártók, eleve nagyon elterjedt márkák kiváltsága. Az interneten viszont nem csak azért szeretem a reklámot, mert lehetővé teszi a piacról élést, hanem mert sokkal több, valóban hasznos termékre hívják fel a figyelmet itt, nem csak a legnagyobb multik termékeire. Hiába, az internet végtelen, a TV-s műsoridő meg véges – nem fér annyi minden bele utóbbiba.

Így itt valóban nagyon hasznos dolgokat találhat az ember. Már van értelme reklámot nézni tudatosan is. Már nem tudom hol, de a neten futottam bele ebbe is, teljesen véletlenül: Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr. Véletlenül, mert direkt módon nem szoktam keresni szépészeti dolgokat, mert nem hittem, hogy létezik tartósan működő, valódi csodaszer, de ez az! Az InstanTENSE Plus az, és emellett boldogan kardoskodom, mert ki is próbáltam már. És azt kell mondja: végre valami, ami nem állít többet magáról, mint a valóság, pedig sokat állít. De azt mind hozni is tudja.

Laumar InstanTENSE Plus - Percek alatt simább és feszesebb bőr

Az oldalon is leírják: már az első alkalomtól kezdve (ami pár percet jelent és utána vagy fél napig is tarthat a hatás) látványosan csökkenhetnek a szem alatti táskák, karikák, ráncok. De később, a részletes leírásban ők is kitérnek rá, hogy visszatérő, gyakori kezelés hozza majd az igazi eredményt. Én viszont az első alkalommal is tapasztaltam azt, amire vágytam: tükörbenézés után mintha az éveket fiatalodott önmagam nézett volna vissza. Mit éveket… Inkább évtizedeket (bár a korom titok -ha leírnám, nem éreznétek talán túlzásnak-)!

Ezt a hatást több éves kutatás eredményeként érték el, és odáig jutott az általunk is elérhető kész termék, hogy ezért a hatásért tényleg alig kell tennünk. Felviszünk egy igen kevés mennyiséget a bőrünkre, mielőtt indulnánk valahová, és pamacsoló, fájdalommentesen, finoman ütögető mozdulatokkal szétoszlatjuk. Innentől kezdve semmi dolgunk nincs tovább… Olvassátok el magatok is a részleteket az oldalukon, ahonnan amúgy rendelni is rögtön tudtok: Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr.

Az InstanTENSE Plus-t a milánói Bio Basic Europe független kutatóintézet vizsgálta be, és az a jó hír, hogy semmilyen negatív hatást nem mutattak ki, ami jelentős lenne. Nincs bőr- vagy szemirritáció, senki nem mutatott túlérzékenységet, és senkinél nem okozott a termék bőrszárazságot – más dolgok esetében, amiket hasonló célokra szoktunk használni, ilyenektől szoktunk félni. Mindazonáltal a kedvező hatások visszaigazolódtak, szóval hivatalos forrás is ajánlja, nem csak én. De a neten is sokan, szóval keressétek nyugodtan az írásos reflexiókat a használat után!