Amint megláttam a tévében, tudtam, hogy ilyen kell nekem

Amint megláttam a tévében, tudtam, hogy ilyen kell nekem

Észrevettem magamon, hogy ha valami éppen aktuálisan érdekel, akkor mindenhol azt keresem és mindenhol azt nézem. Hogy egyszerűen megértsd, miről is beszélek hozok pár példát. Tehát amikor mondjuk új cipőt keresek, akkor akarva-akaratlanul, mindenkinek megbámulom a cipőjét az utcán. Amikor a hajamat tervezem megváltoztatni, akkor pedig minden hajkoronát jól megcsodálok, amit látok. De észrevettem ezt másokon is. Példának okáért a barátnőm, aki a terhességének 4. hónapjában jár, már nem is tud elmenni egy bababolt mellett úgy, hogy ne venne semmit. Na ilyenekről beszélek.

Ez történt velem akkor is, amikor éppen költöztem és konyhabútort kerestem a lakásba. Égen-földön kutattam a tökéletes után, de nem tetszett egyik se. Illetve sok volt, ami tetszett, de valahogy egyik sem volt az igazi. Mindegyiknél volt valami kis apróság, amibe bele tudtam kötni. Szegény párom már falnak ment és igaza is van, mert tulajdonképpen sajnos miattam csúszott el a költözés. Szerettem volna a tökéletes bútorokat kiválasztani, a tökéletes tapétát és mindenből a tökéleteset, csakhogy sajnos ez hosszas keresgéléssel járt. Csodálom a türelmét, komolyan.

A tökéletes konyhabútorral való találkozásom érdekesen alakult. A tévében láttam egy főzős műsort és az ottani konyhabútorba szerettem bele. Ennek a műsornak az volt a lényege, hogy híres hazai séfek mentek ki egyszerű háziasszonyokhoz és együtt főztek velük. Az egyik ilyen háziasszony konyhája volt, ami levett a lábamról. Tudom, ez érdekes, de annyira ez foglalta le akkoriban minden gondolatomat, hogy nem bírtam ki, megkerestem azt a nőt, akinek a konyhájában forgattak és megkérdeztem tőle, hogy honnan van a bútora. Legnagyobb meglepetésemre és örömömre készségesen válaszolt és elmondta, kiktől rendelte. Azt mondta, a konyhabutorom.hu/konyhabutor-olcson.html oldalon tájékozódhatok, vegyem fel velük a kapcsolatot. Én aztán nem haboztam, felkerestem a megadott weboldalt. Úgy voltam vele, hogy ha már volt bátorságom “zaklatni” egy idegen nőt, akkor innentől már nem állíthatnak meg. Az ára az egyetlen tényező, ami elválaszthat álmaim bútorától, de itt is elég megengedő voltam magammal szemben. A párom véleményét már kívülről tudom, de a remény még élt bennem, hogy megfizethető lesz.

Nagyon nagy szerencsém volt, mert a cég készségesen segített minden kérdésemben és habár abban a formában, ahogy a tévében láttam az a bútor tényleg nagyon drága lett volna, kedvesen átalakítottak rajta néhány dolgot, hogy pénztárcabarátabbá varázsolják nekem.