A szelfigép esküvőre akár nászajándéknak is jó ötlet

A szelfigép esküvőre akár nászajándéknak is jó ötlet

Mostanában ritkán szoktam tévét nézni. De vannak olyan tevékenységek (pl. a vasalás), amik unalmasak, így jó, ha van közben mit hallgatni vagy nézni. Nemrég vasalás közben egy esküvői magazinműsort néztem, amiben bemutatták azt is, hogy miért is jó ötlet egy szelfigép esküvőre. Annyira fellelkesültem az ötlettől, hogy rögtön elkezdtem nézelődni, hol lehet ilyen gépet kölcsönözni. Közeleg ugyanis az egyik legjobb barátnőm esküvője, a szelfigép pedig szerintem tökéletes lenne arra, hogy egy kreatív ötlettel tegyük még emlékezetesebbé az ünneplést.

Itt néztem utána annak, pontosan mi is az a szelfigép

A netes böngészés közben akadtam rá a selfiegep.hu weboldalra. Ezen az oldalon részletesen, bárki számára könnyen van leírva, hogy pontosan mit is jelen a szelfigép fogalma. Én most röviden összefoglalom ezt.

A szelfigép egy tükörreflexes kamerával felszerelt, automata fényképezőgép, amely kiváló minőségű fényképeket készít, mindössze néhány másodperc alatt. Az eszköz képes az általa készített képek digitális tárolására, ezen kívül pedig azonnal ki is nyomtatja őket, így az aktuális esemény kedves emlékeit a pénztárcánkban is meg tudjuk őrizni. A szelfigép kezelése végtelenül egyszerű. Ahhoz, hogy nagyszerű fotókat készítsünk akár önmagunkról, akár egy kisebb csapatról, mindössze meg kell nyomnunk egy gombot a gép érintős felületén. Utána pedig nincs más dolgunk, mint pózolni.

Egy szelfiegép segítségével bármilyen buli feldobható, bármilyen emlékek megörökíthetők. Így egy szelfigéppel felszerelt fotósarok jó kelléke lehet mondjuk egy céges évzárónak, egy családi születésnapnak, egy esküvőnek, és még sorolhatnám…

A selfiegep.hu mindent megad, amire szükség lehet

A selfiegep.hu csapata olyan szolgáltatást kínál, amiben minden benne van, ami a tökéletes élményekhez kell.

A csapattól 4, 6 vagy 8 órára bérelhetünk ki egy 3×3 négyzetméteres helyet elfoglaló szelfigépes fotóstúdiót. Ebben a gép mellett elhelyezésre kerülnek olyan kellékek (pl. álarcok) is, amelyekkel még viccesebb képeket tudunk kreálni. A bérlés időtartama alatta géppel korlátlan mennyiségű fotót készíthetünk, amelyeket a nyomtatott mellett digitális formában is elkérhetünk.

A selfiegep.hu alapvetően fehér hátteret biztosít a fényképekhez. Némi felár ellenében azonban válogathatunk különböző fotófalaik közül. Ezek kibérlésével pedig olyan háttér előtt készülhetnek majd a képek, amelyek illenek az adott esemény hangulatához.

A különleges háttér mellett egyéb egyedi összetevőket is elintézhetünk a képekre. A selfiegep.hu ugyanis előzetes egyeztetés esetén meg tudja oldani, hogy pl. dátum vagy név kerüljön a képek keretére.

A szelfigép esküvőre akár nászajándék is lehet

A selfiegep.hu weboldalán a szelfiegép felhasználásával foglalkozó cikkeket is olvashatunk. Az egyik ilyenből kiderül, hogy egy szelfigép esküvőre akár nászajándéknak is beválhat. Ugyanis egy ilyen eszköz bérlésével tudunk segíteni a párnak abban, hogy egyedi és kreatív köszönőajándékokat adhassanak a vendégeknek. Továbbá nem kell jobb ötlet híján pénzt adnunk, ami sokak számára kellemetlen. De nem kell aggódnunk amiatt sem, hogy a pár nem igazán tudja majd hasznát venni az ajándékunknak.

A selfiegep.hu-nak köszönhetően én teljesen beleszerettem a fotósarok ötletébe. Úgyhogy meg is kérdezem a barátnőmet, hogy örülne-e egy ilyen nászajándéknak.

Milyen jó, hogy bekapcsoltam aznap a tévét!