Egy TV reklám kapcsán találtam megoldást az ekcémámra

Egy TV reklám kapcsán találtam megoldást az ekcémámra

Akik hozzám hasonlóan ekcémával küzdenek, átérzik milyen a hámló, viszkető bőrtől szenvedni, különösen nyáron, amikor még elrejteni is nehéz. Nekem a kézfejemen, illetve a könyököm alatt szokott jelentkezni és alaposan megkeseríti a napjaimat. Sokáig nem találtam rá megoldást, kenegettem ugyan gyógynövényes krémekkel, de a többségük vagy semmit se ért, vagy még rontott is rajta.

A változást egy késő éjjeli tévézés hozta el, amikor is a shea vaj ekcémára gyakorolt hatását fejtegették egy műsorban. Mivel még sose hallottam erről a termékről az ekcémával kapcsolatban szerettem volna kicsit jobban utána nézni. Bár elég szkeptikus voltam a számtalan kipróbált, de be nem vált termék után, persze az ember igyekszik minden adódó lehetőséget megragadni és kipróbálni, így úgy döntöttem miért ne adhatnék egy esélyt a shea vajnak is. Én egy természetes termékekre, kozmetikumokra és étrendkiegészítőkre szakosodott webáruház oldaláról rendeltem, konkrétan innen. A Humanity Áruház egy meglehetősen zöld bolt, ahol vásárlóként biztos lehetsz benne, hogy mindent megtesznek a hulladéktermelésük visszaszorítása érdekében. A shea vaj műanyag tégelyét speciel pár éve üvegre cserélték. Továbbá más termékeiket is amennyiben lehetséges, környezetbarát anyagokba csomagolják.

A shea vaj ekcémára való alkalmazását ők is kifejtik a termék bemutatásánál, ahol többek között kiderül, hogy pikkelysömörre és más bőrirritációra is ideális. Azt is leírják, hogy miből áll pontosan ez a zsír állagú termék és miként készül. Én például nem tudtam, hogy Afrikából származik, és hogy egy csonthéjas termésből készítik dezodorálással. Az áruház nyolcvan grammos kiszerelésben forgalmazza, és a leírás alapján teljesen bio, illetve szagtalanított. Ez utóbbi lényeges lehet, mert tudomásom szerint a karité fa termése, amelyből előállítják elég erős szagú.

Mindenesetre a leírás és az áruház igényes, könnyen átlátható oldala, valamint a vásárlói visszajelzések meggyőzőek voltak, úgyhogy meg is rendeltem a terméket, amit már másnap meg is kaptam. Kipróbáltam és meg kell mondanom nagyon meg vagyok vele elégedve. A viszketést hamar elmulasztotta, és már közel sem olyan csúnya az ekcémám helye, mint korábban.

A Humanity Áruház szolgáltatásával teljes mértékben meg voltam elégedve. Miután mást is vettem tőlük egy termékkel kapcsolatban fel kellett keresnem az ügyfélszolgálatukat telefonon, ahol szintén nagyon készségesek voltak. Én biztosan visszatérő vásárlójuk leszek a jövőben.