Balatoni nyaralás extrákkal? Itt a helyed!

Balatoni nyaralás extrákkal? Itt a helyed!

Minden nézőm hatalmas megelégedésére én egy olyan televíziós riport vagyok, aki nagyon sokat ad arra, hogy a műsor, amit összeállítok megfelelően hivatkozva legyen és mindennek alaposan utána is járok. Csak olyasmit ajánlok a nézőimnek, amit én is megnéztem, kipróbáltam előtte.

És akik már ismernek, azok pontosan tudják, hogy ha valami rossz, akkor arról is elmondom a véleményemet őszintén. De azért mindenki jobban szeret olyan információkat kapni, ami később is hasznos lehet a számára. Ez az oka annak, hogy inkább egy nappal többet készülök, még jobban utána járok a dolgoknak, mint hogy egy olyan anyagot adja le, amiben csak arról számolhatok be a nézőknek, hogy hova ne menjenek.

Ezért, amikor a főszerkesztőm megkért rá, hogy készítsek egy jó képességű riport anyagot arról, hogy hol érdemes a Balatonnál horgászni, addig mentem, ameddig meg nem találtam a lehető legcsodálatosabb lehetőséget. A műsor egyébként minden idők legnézettebbje lett.

Hogy miért?

Akkor el is mesélem, hogy mire találtam rá. Amikor balatoni horgászatról van szó, akkor mindenkinek az jut eszébe, hogy néhány műanyag széken kornyadozik néhány ember és sásba dobálja damilt és a horgot. Esetleg még az is eszünkbe jut, hogy ez milyen veszélyes lehet. Amúgy ez így meglehetősen unalmasnak hangzik igaz? Hát ideskubizzatok: van ennek sokkal elegánsabb és izgalmasabb alternatívája is! Egy olyan lehetőség, amellyel még a csajod is elégedett lehet, miközben a haverokkal is jól szórakoztok.

A Balatonpro ugyanis számos különböző csomagot talált ki, amelyek olyan szolgáltatásokat tartalmaznak, amikkel a balatoni horgászatot teheted színesebbé és élvezetesebbé. A csomagok pontos leírását megtalálod a következő oldalon: https://balatonpro.hu/balatoni-horgaszat/ (Mondtam, hogy mindent lehivatkozok!) Arra természetesen nem volt lehetőségem, hogy mindegyiket kipróbáljam, de összekavartam gyorsan öt cimborámat, hogy kipróbáljuk az úszással egybekötött horgászatot, amelyet a Balaton közepén végeztünk. Bizony! Én sem a vitorlázásban, sem a horgászatban nem remekelek, de ez abszolút nem volt probléma. A hajóskapitány, aki kivitt minket ugyanis mindkettőben jeleskedett és kedvesen, türelmesen segített bennünket a horgászatban. A hajóval kapcsolatos kérdéseinkre is készséggel válaszolt.

Hát én nem is nagyon tudtam szavakat találni arra, hogy milyen csodálatos volt ilyen messze a parttól a vízbe lógatni a csalinkat! És szerintem a Balaton közepén fogott halnak még valahogy az íze is sokkal finomabb. És, hogy úszni milyen volt a tó kellős közepén? Lenyűgöző. Ha idén azt tervezed, hogy ellátogatsz a Balatonra, semmiképpen sem hagyhatod ki ezt a meseszép és izgalmas programot. Néhány órányi luxus ezen az elképesztően kényelmes hajón, és egy teljesen más ember mászik ki utána a partra. Én teljesen kicserélődtem és feltöltődtem a túra végére. Biztos vagyok benne, hogy még visszatérek ide és kipróbálom a többi lehetőséget is.

Tényleg nem kell tőle félni, amatőrök is mehetnek, ugye én is az voltam, ezt ne feledjétek! És ha az lenne a probléma, hogy a Balatonnak nem azon a helyén tartózkodtok, ahol a cég megtalálható, hát akkor ezt a kérdést is engedjétek el, de baromi gyorsan.

Ugyanis legalább öt balatoni kikötőből lehetséges az elindulás. Na, és azért a Balaton sem egy beláthatatlan méretű tó, nem igaz? Úgyhogy akárhol is nyaraltok idén, biztos, hogy a 20 kilométeres körzetében van egy település, ahol a fiúk hajója fel tud titeket venni. Én azt mondom, hogy idén, mindenképpen dobjátok fel a nyaralásotokat!