A motoros akcióhős a TV-ből

A motoros akcióhős a TV-ből

Az én gyerekkoromban még a televízió jelentette az elsődleges, és igazából az egyetlen, lehetőséget arra, hogy mozgóképeket, filmeket és sorozatokat láthassak otthon. Ez ma már persze közel sincs így, hiszen a videós megosztók már átvették a TV helyét, legalábbis a fiatalabb korosztályt tekintve biztosan.

Én azonban még tudom, hogy például milyen érzés volt a televízióban követni a kedvenc sorozataimat. Bizony voltak köztük olyanok is, melyeknek a részeit csak hetente adták le a TV-csatornák. Oké, persze voltak naponta bemutatott sorozatok is, de azoknak a minősége az esetek túlnyomó többségében csapnivaló volt, de néha még azok is jók voltak agyzsibbasztónak egy nehéz munkanap után.

Igazából ezzel csak azt akarom mondani, hogy akkoriban nem igazán létezett a sorozat darálás fogalma, hacsak nem volt meg valakinek egy teljes sorozat VHS kazettákon, de ilyen szerintem nem létezett. Túl sok ilyen kazettára lett volna szükség, az erősen limitált tárhelyük miatt.

Az én egyik kedvenc TV sorozatom egyébként kifejezetten béna volt, és igazából sosem vettem véresen komolyan. Inkább azért kedveltem, mert jókat lehetett nevetni rajta.

Hétköznaponként adta le a TV, délutánonként. Én akkor még iskolás voltam, és emlékszem voltak olyan napok, hogy sietnem kellett haza, hogy nehogy lemaradjak a részről, mert az ismétlésre csak valamikor éjjel került volna sor, mikor nekem már aludnom kellett. Akik a streaming szolgáltatásokon nőttek fel, azoknak egy ilyen történet egészen elképzelhetetlen lehet.

Persze azért volt ennek egyfajta varázsa is. Jobban vártad az adott sorozatok részeit, és volt valamennyi időd megemészteni a történteket is, amíg megérkezett a következő rész. Mikor gyorsan végig nézel egy teljes szériát, akkor ezekre nincs lehetőséged.

A kedvenc sorozatomban egyébként egyfajta akcióhős volt a főszereplő. Egy tipikus latin figura, aki mindig motorral közlekedett. Kicsit vicces belegondolni, de így van: ezek miatt a TV adások miatt szerettem bele a kétkerekű járgányokba. Tulajdonképpen, ha nem készítik el ezt a sorozatot, akkor sosem vált volna belőlem motoros.

Pedig motorosnak lenni jó! Főleg akkor, ha ismered a megfelelő szervizt és gumiabroncs forgalmazót! Ennek hiányában ugyanis ez a hobbi kifejezetten veszélyes is lehet, ezt nem árt tudni.

Nekem szerencsére ettől egyáltalán nem kell tartanom, hiszen már régóta a motortire.hu hűséges ügyfele vagyok. Az első alkalom már jó régen volt, mikor megfordultam náluk, de már ott eldöntöttem, hogy én mindig hozzájuk fogok járni, ha új motorgumikra lesz szükségem.

A https://www.motortire.hu oldalra kell fellátogatnotok, ha szeretnétek a saját szemetekkel is látni az internetes megjelenésüket. Sokszor mondom, hogy egy szolgáltató és forgalmazó minőségét sokszor kitűnően előrejelzi az, hogy a weboldalukkal mennyire is foglalkoznak. Ez a csapat ezt az állításomat kitűnően alátámasztja, hiszen mind az internetes platformjuk, mind az ügyfelekhez való hozzáállásuk elsőrangú.

A weblapjuk elsődleges célja az, hogy mindenki gyorsan és könnyedén megtalálja a számára szüksége abroncsokat, és azt a lehető legegyszerűbben meg is tudja rendelni. Azonban találni itt még sok más hasznos dolgot is, szóval kár lenne csak ennyivel lerendeznem az internetes oldaluknak a bemutatását.

Amit szeretnék kiemelni azok a különböző cikkek, melyek kifejezetten érdekes olvasmánynak bizonyulnak minden motoros számára. Olvashatunk itt többek között a legújabb technológiákról is, melyeket már bizonyos abroncsgyártók is elkezdtek alkalmazni abból a célból, hogy a lehető legjobb minőségi gumikat állítsák elő. Egy másik írásban pedig kitérnek egy sporttúra motorosoknak szánt motorgumi típusra, ami tökéletesen képes teljesíteni az ő esetükben fellépő, egyébként igen szigorú, feltételeket. Én is túra motoros vagyok, szóval jól tudom, hogy miről beszélek. Ezekből a cikkekből igazán érződik a hozzáértés. Azt is mondhatnám, hogy motorosok írták motorosok számára.

Itt még arra is van lehetőség, mindenféle képeket nézegethessünk gyönyörű motorokról és dögös lányokról is. Továbbá még különböző videókat is felfedezhetünk itt magunknak, ahol betekintést nyerhettünk abba, hogy micsoda szakértelemmel is dolgoznak itt a szerelők, ha például egy motorgumi felszereléséről van szó.

A https://www.motortire.hu legnagyobb előnye még is az itt felellhető termékválasztékban keresendő. Ez a tipikus példája annak, mikor a mennyiség és a minőség is egyszerre tud érvényesülni egy szolgáltató és forgalmazó esetében.

Minden motoros tudja, hogy a motorgumikból megszámlálhatatlanul sok létezik, így ha véleményezni kell egy ilyen árucikkeket kínáló vállalkozást, akkor az az egyik legfontosabb kérdés, hogy mennyire képes azokat lefedni. Nos, ez a csapat ebben is maximalista. Nem megyek bele a részletekbe most, hogy mennyiféle motorgumit is árulnak, hiszen ha felmentek a weboldalra, akkor ti is látni fogjátok ennek a bizonyítékát.

Most nézzük, hogy hogyan is zajlik náluk egy vásárlás!

Adott a rengeteg termék, de ezek között hogyan is találjuk meg azt, amire nekünk szükségünk van?

A válasz az, hogy nagyon egyszerűen!

Ehhez több módon is kapunk segítséget.

Én általában csak annyit teszek, hogy kiválasztom a motoromnak a márkáját. Ezt a részt a weblapnak a jobb oldalán találhatjuk meg. Itt egy szép, hosszú listát láthatunk a különböző motorgyártókról, amelyek közül, ha kiválasztjuk a nekünk megfelelőt, már kapni is fogjuk a felsorolást a hozzájuk tartozó abroncsokról.

Ha a különböző műszaki adatok alapján szeretnétek keresgélni, akkor a lehetőség erre is adott. Beállíthatjátok a kívánt a szélességet, a magasságot és az átmérőt is akár. Továbbá megadhatjátok a keresett abroncsnak a kategóriáját, melyekben olyan lehetőségek szerepelnek, mint például salakmotor, utcai, vagy verseny. Ez a három példa persze csak egy nagyon kis része a lehetőségeinknek.

Szintén kijelölhetjük azt is, hogy új, vagy használt gumik érdekelnek-e minket. Ha valakinek az az elsődleges szempont, hogy jobb áron jusson hozzá egy adott termékhez, akkor érdemes elgondolkodnia egy használt változatnak a megvásárlásán. Természetesen, a használt termékek esetében is oda figyelnek a https://www.motortire.hu dolgozói arra, hogy a minőség megüssön egy elvárt szintet.

Miután sikerült kiválasztatunk a nekünk megfelelő terméket, akkor már csak a rendelés van hátra. A termékeknél egyébként mindig láthatjuk azt, hogy van-e belőlük készleten. Természetesen a rendelést akkor is leadhatjuk, hogy éppen nincs raktáron belőlük, de ilyenkor számolni kell néhány munkanappal, amíg a gumiabroncs a készletbe kerül.

Két módon juthatnak el hozzánk a motorgumik: személyes átvétellel vagy szállítással.

A szállítás az ország egész területén történik, aminek a költsége fix, és nem is magas.

Azonban, ha közel vagyok a telephelyükhöz, ami Budapesten található, akkor jó ötletnek tartom, ha inkább személyesen mentek el az abroncsokért, mert ebben az esetben külön szolgáltatásként fel is szerelhetik nektek azokat. Ők ez igen profin végzik, így garantált, hogy a motorgumik megbízhatóan és biztonságosan fognak majd titeket szolgálni.