Ami régen a tv volt, az most a női táska

Ami régen a tv volt, az most a női táska

Nem egyszer hallottam a nagyszüleimtől és szüleimtől, hogy milyen emlékeik vannak a televíziózásról – abból az időből, amikor még ritkaságszámba ment, hogy valakinek tv készüléke van, magától értetődő volt a hétfői adásszünet (egészen 1989-ig) és nem volt választék a csatornákat illetően. A televízió előtt összegyűlt nem csak a család és az ismerősök, hanem gyakran a szomszédok is – ez pedig manapság szinte elképzelhetetlen számunkra. Ebből következik az, hogy maga a tv készülék birtoklása presztízsértékkel bírt – innen indult a gondolatmenetem, miszerint napjainkban már nem mondható el ugyanez. Sokkal inkább a mindennapi kiegészítőink, hordozható okos készülékeink árulkodnak a jómódról vagy annak hiányáról. A különböző közösségi média felületeken való pózolás a divatházak, designerek legikonikusabb táskáival, cipőivel manapság már mindennapos. A közszereplők, influenszerek által prezentált élet azonban gyakran csak illuzórikus. A drága dolgok halmozása nem egyenesen arányos az ember boldogságával, ezt azonban gyakran elfelejtjük, miközben ezeket az oldalakat pörgetjük a mobilunkon. Félreértés ne essék, szeretem a szép dolgokat, és azt is, ha valaminek van hozzáadott értéke. De nem tudok azonosulni az olyan emberekkel, akik ezektől a tárgyaktól érzik magukat többnek. Én tökéletesen elégedett vagyok azzal, ha egy nekem tetsző kiegészítőt jó áron fogok ki – nekem már egy ismert, megbízható márka elegendő, ha női táskáról van szó, a kedvenc táska-beszerző webshopom pedig az Anna Táska Webáruház. Itt a funkció, a kényelem és a praktikum egyaránt fontos szerepet kap, a tartósan alacsony árak mellett. Persze akad egy-két exkluzívabb darab is, de ezek sem kerülnek többe 40-45 ezer forintnál – ez pedig egy Bugatti márkájú darabért vagy igazi olasz, minőségi retikülért igencsak jutányos ár.

A legtöbb női táska a jól megszokott, sok stílushoz és szetthez illeszkedő, alapvető színekben pompázik: van itt bézs, fekete és fehér, barna, bordó és sötétkék is. Aki az ennél valamivel merészebb stílus híve, az sem fog a weboldal kínálatában csalódni, ugyanis megtalálhatóak náluk a kifejezetten merész, mintás darabok, csakúgy, mint például az élénkpiros, narancs- és napsárga retikülök, háti- és kézitáskák is. Mivel egy ilyen kiegészítőnél az is nagyon sokat számít, milyen rekeszek, fakkok és zsebek találhatóak meg rajta, az Anna Táska Webáruház ilyen értelemben is igyekszik kiszolgálni mindenki ízlését, ugyanis nem csak a hátizsákokon találhatóak meg praktikus kulacs- és irattartó rekeszek, de sok válltáskán is találkozhatunk hasonló részletekkel, amelyek megkönnyítik a táskánk tartalmának szétválogatását. Ha igazi strapabíró, pakolós darabokat szeretnénk, a Heavy Tools hátitáskáiban, illetve a Bugatti és a Tamaris nagyméretű válltáskáiban biztosan nem kell csalódnunk. De beszerezhetünk színházba járós, alkalmi kiegészítőket is, amelyek inkább esztétikum szempontjából, nem pedig űrtartalmuk miatt nyújtanak különlegeset. Az árucikkek pontos méreteiről részletes információkat találhatunk minden adatlapon, a válogatást pedig a sok termékfotó és a keresési szűrők könnyíthetik meg.

Nem feledkezhetünk el azonban a női táskákon felül a férfi darabokról sem, valamint az árukínálat fontos részei továbbá az övek és a pénztárcák is. Noha a férfiaknak készült táskáknál nem találkozhatunk akkora színskálával, mint a női felhozatalnál, fazonban és méretben annál nagyobb a változatosság. A terhelhető és kényelmes hátitáskáktól (amelyek lehetnek elegánsak és sportosak is, akár egy laptopot is könnyedén tárolhatunk bennük) kezdve a test-és oldaltáskákig, valamint az ikonikus darabbá vált “hasitasikig” azért a férfiak számára is bőven van választék.

A hűségpontok gyűjtése minden regisztrált vásárlójuk számára adott, elegendő hozzá annyi, hogy bejelentkezve indítsuk el a vásárlást. A szállítást a GLS futárszolgálat végzi és maximum 5 napon belül készhez kapjuk a megrendelt csomagot. Fizetni online, bankkártyával, utalással és átvételkor is tudunk, így biztosan mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb fizetési módot.

Összefoglalva tehát annyit tudok csak írni, hogy aki szereti a szép darabokat, amik időtállóak és jó minőségűek, emellett élvezi azt a kényelmet is, amit az online vásárlás és a házhoz szállítás nyújt, annak biztosan tetszeni fog az Anna Táska webáruház. Kattintsatok bátran a fenti linkre, és fedezzétek fel az akciós kínálatot – nálam tegnap is bekerült egy extra táskaköltemény a virtuális kosárba…